Doi tineri aflați pe o motocicletă au murit într-un accident în zona Metro din Suceava după o coliziune cu un autocar ucrainean. Unul dintre tineri a fost identificat ca fiind din Ipotești

Doi tineri aflați pe o motocicletă au murit luni dimineața după o coliziune cu un autocar condus de un ucrainean.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni dimineața în jurul orei 03.00, un bărbat de 37 ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea autocarul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu strada Calea Obcinilor, din municipiul Suceava s-a angajat în efectuarea manevrei de  viraj la stânga moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula din sens invers.

În urma accidentului conducătorul motocicletei şi pasagerul acesteia au decedat.

 Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Una dintre persoanele decedate a fost identificată ca fiind un tânăr de 29 ani, din comuna Ipoteşti, pentru cea de-a doua urmând a se continua verificările în vederea stabilirii identităţii, precum și în vederea stabilirii persoanei care a condus motocicleta.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În autocar se aflau 67 de persoane dintre care 20 de copii.(N.B.)