Bugetarii vor primi tichete de vacanță şi în următorii doi ani. Virginel Iordache: „Voucherele de vacanță reprezintă un sprijin esențial pentru industria turismului românesc”


Intră acum și în grupul de

Guvernul va acorda vouchere de vacanţă pentru angajaţii din sistemul bugetar şi în următorii doi ani.

„Voucherele de vacanță reprezintă un sprijin  esențial pentru industria turismului românesc, sprijin de care aveam atât de multă nevoie.  Românii redescoperă România turistică. Voucherele de vacanță pot fi utilizate doar în hotelurile şi pensiunile din România și asigură cazarea, masa, transportul, tratamentele în staţiunile balneare şi serviciile suplimentare oferite de unităţile de cazare, dar și alte servicii incluse în pachetul turistic achiziţionat de beneficiar”, a arătat senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache.

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat, sâmbătă, la şedinţa Comitetului Executiv al PSD de la Neptun că tichetele de vacanţă au avut rezultate foarte bune atât în ceea ce îi priveşte pe operatorii de turism, cât şi în ceea ce îi priveşte pe turişti.

„Am decis în CEx, prin vot, şi Guvernul a luat act de asta, să prelungim existenţa voucherelor de vacanţă, pentru că în legislaţie era prevăzut ca de la anul voucherele de vacanţă să se transforme în bani. Rezultatele pe care le-au dat şi răspunsul şi reacţiile operatorilor de turism au fost foarte bune şi nu numai, chiar şi ale turiştilor care au beneficiat de ele şi va fi să prelungim pentru cel puţin următorii doi ani de zile”, a afirmat Liviu Dragnea.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de