Certificat de excelență acordat de TripAdvisor pentru Cetatea de Scaun a Sucevei. Gheorghe Flutur: Încă o recunoaștere internațională privind investițiile și evenimentele realizate de Consiliul Județean la Cetatea de Scaun a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare site de recomandări turistice interactive din lume, TripAdvisor, a acordat Cetății de Scaun a Sucevei certificatul de excelență pentru anul 2018.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că TripAdvisor oferă Certificatele de Excelență pentru atracții turistice şi operatorilor din turism care câștigă în mod constant recenzii excelente de la turiști/vizitatori/călători.

„Certificatul de Excelență pentru Cetatea de Scaun a Sucevei a fost acordat pentru anul 2018, în baza recenziilor făcute de către comunitatea turiștilor care au ales să-şi planifice călătoriile, concediile, prin intermediul acestui portal. Este încă o recunoaștere internațională privind investițiile și evenimentele realizate de Consiliul Județean la Cetatea de Scaun a Sucevei”, a spus Flutur.

El a mai arătat că Cetatea de Scaun a Sucevei este listată oficial de către Muzeul Bucovinei pe TripAdvisor începând de anul acesta.

În baza Certificatului de Excelență 2018, în calitate de destinație de excelență, Muzeul Bucovinei poate accesa premiile TripAdvisor – Concursul Certificatelor de Excelență la trei categorii: salariați, obiectiv şi vizitatori.

Președintele Consiliului Județean a spus că muzeul trebuie să vină cu o modalitate creativă de a promova certificatul de excelență prin canalele social-media cu: imagini creative care utilizează certificatul de excelență alături de angajații obiectivului turistic; doar cu imagini ale obiectivului turistic sau imagini cu obiectivul şi vizitatorii acestuia.

Premiile acordate pentru câștigarea uneia dintre categoriile prezentate mai sus constau în spațiu de promovare pe platforma TripAdvisor în valoare de 1000$ sau 3000$, în funcție de categoria câștigată.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de