Handbal, Liga Națională : De Moș Nicolae Sucevenii vor măcar un punct de la Medgidia


Intră acum și în grupul de




 

CSM Medgidia – CS Universitatea Suceava, sâmbătă, ora 11, Sala Sporturilor din Medgidia

La primul meci oficial după cel din turul III al Cupei Challenge, contra italienilor de la Bologna United, echipa locală de handbal masculin va evolua astăzi, în deplasare, pe terenul formației CSM Medgidia.

Înaintea acestei runde, diferența dintre cele două grupări este de numai un punct, în favoarea handbaliștilor lui Petru Ghervan, care au avut un parcurs modest în jocurile din deplasare. Astfel, pe teren străin, sucevenii au obținut un singur succes, în chiar prima etapă, împotriva lui Dinamo Baumit, și un rezultat de egalitate la Tg. Jiu.

În competiția internă, CS Universitatea vine după o înfrângere severă suferită în etapa IX-a când a pierdut cu 29-40 în fața campioanei Steaua și o victorie categorică obținută în restanța cu CSM Oradea.

Medgidia lui Ion Crăciun este o echipă care nu mai prezintă vreo necunoscută pentru suceveni însă același lucru este valabil și în tabăra echipei de la malul mării. Totuși „studenții” ar putea specula faptul că CSM Medgidia a avut evoluții destul de modeste pe teren propriu, unde a obținut două victorii (cu Minaur Baia Mare și Poli Timișoara) și a pierdut de trei ori (cu HCM Constanța, UCM Reșița și Știința Bacău), e drept în fața unor adversari mai bine cotați.

Meciul CSM Medgidia-CS Universitatea se va disputa de la ora 11, în Sala Sporturilor din Medgidia și va fi arbitrat de brigada argeșeană Barbu/Nica.

 

Programul complet al etapei a XI-a (6 decembrie 2008):

Ora 11 CSM Medgidia – CS Universitatea Suceava

Arbitri: Barbu/Nica (Argeș)

Ora 19 HC Odorhei – Steaua MFA București (Sport.ro)

Arbitri: Anton/Cristea (Iași)

Ora 17 U Transilvania Cluj – Poli Timișoara (TVR 3)

Arbitri: Bejinariu/Cîrligeanu (Argeș/București)

Ora 18 HCM Constanța – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu

Arbitri: Bărcan/Ciurea (Dolj)

Ora 18 CS H&V Pitești – Știința Bacău

Arbitri: Băducu/Voicu (Buzău)

Ora 11 HC Minaur Baia Mare – Dinamo Baumit București

Arbitri: Harabagiu/Stănescu (Dîmbovița)


Clasamentul Ligii Naționale


Intră acum și în grupul de