Acasă Actualitate Fiecare parlamentar PD-L se va ocupa de încă un colegiu uninominal

Fiecare parlamentar PD-L se va ocupa de încă un colegiu uninominal


Intră acum și în grupul de

Secretarul executiv al PD-L Suceava, deputatul ales Ioan Bălan, a declarat, vineri, după încheierea ceremoniei de primire a certificatelor constatatoare a alegerii, că fiecare parlamentar sucevean al PD-L va reprezenta atât locuitorii colegiului unde a fost ales cât și a încă unui colegiu electoral.

El a explicat că, în condițiile în care PD-L are în județul Suceava jumătate din numărul de parlamentari ai circumscripției, cinci din zece la Camera Deputaților și doi din patru la Senat, președintele organizației, Gheorghe Flutur, a cerut ca fiecare parlamentar sucevean să se ocupe de încă un colegiu uninominal, atât la Senat cât și la Camera Deputaților.



Bălan a precizat că parlamentarii PD-L de Suceava vor stabili, de comun acord, colegiile electorale de care se vor ocupa, referindu-se la cele în care PD-L nu are reprezentant. El a ținut să sublinieze că, în acest fel, locuitorii colegiilor unde PD-L nu are parlamentar, se vor putea adresa parlamentarilor care vor avea în răspundere aceste zone.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version