Acasă Actualitate Un bărbat din Dolhasca a fost încarcerat în Arestul Poliției Suceava. El...

Un bărbat din Dolhasca a fost încarcerat în Arestul Poliției Suceava. El a fost depistat conducând o mașină având o alcoolemie record. Cu 6 ore înainte mai fusese prins conducând băut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dolhasca a fost reținut și încarcerat în Arestul Poliției Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, s-au continuat cercetările privind prinderea în flagrant, în data de 31 august, în jurul orei 00.23, a unui bărbat de 37 de ani, din orașul Dolhasca, care a condus autoturismul fratelui său, având conform rezultatelor medicale o alcoolemie de 2,05 grame la mie, alcool pur în sânge și având permisul de conducere reținut.

Acesta, anterior, în seara zilei de 30 august, în jurul orei 18.12, a fost depistat de polițiști pe strada Petru Rareș din localitate, în timp ce conducea autoturismul având o alcoolemie în aparatul etilotest de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz polițiștii din cadrul Poliției orașului Dolhasca au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.



 

 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava urmând să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version