Pietoni accidentați mortal


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă a fost o zi nefastă pentru doi bărbați care au fost accidentați mortal pe drum. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 14.00, pe D.J. 208 A în interiorul localității Udești, C. Gheorghe, în vârstă de 34 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2002, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, a surprins și accidentat mortal pe B. Doru, în vârstă de 58 ani, localnic, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătorul auto purta centură de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, în jurul orelor 21.15, pe D.N. 2, în interiorul localității Drăgușeni, U. Gheorghe, în vârstă de 53 ani, din comuna Vama, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 1992, în timp ce conducea autoturismul marca BMW 320, a surprins și accidentat mortal un bărbat rămas neidentificat, care circula în calitate de pieton pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers a autoturismului.
Conducătorul auto purta centură de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate în vederea identificării victimei.
 


Intră acum și în grupul de