Acasă Actualitate A furat lemne de foc dintr-un marfar staționat în gara Fălticeni

A furat lemne de foc dintr-un marfar staționat în gara Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dolhasca a fost prins de jandarmi în timp ce fura lemne dintr-un vagon. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, vineri, 5 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secției de Jandarmi Fălticeni au surprins, într-un vagon de marfă staționat în gara din localitate, un bărbat care sustrăgea material lemnos.

Căpitanul Cornaci precizează că, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, în jurul orei 18.00, persoana în cauză, S. Gică, de 52 de ani, din orașul Dolhasca, a parcat autoturismul proprietate personală în imediata apropiere a unui tren ce efectua un transport în folosul unei societăți comerciale din județul Alba.Apoi, bărbatul a sustras din ultimul vagon al trenului mai multe bucăți de lemn rotund de foc, pe care le-a transportat ulterior către autoturism, cu intenția de a le duce la domiciliu.



Bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version