Trei pasageri răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un teren agricol


Intră acum și în grupul de

Datorită vitezei excesive, un tânăr șofer s-a răsturnat cu mașina pe un teren agricol, provocând accidentarea celor trei pasageri aflați în autoturism. Conform IPJ Suceava, duminică, la ora 11.20, pe D.J. 209G în interiorul comunei Straja, C.MIHAI de 19 ani din comuna Frumușica, județul Botoșani, posesor al permisului de conducere categoriile ,,A și B ” din anul 2008, în timp ce conducea autoturismul marca  ,,Renault Clio Symbol“, datorită vitezei excesive într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe un teren agricol.

 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui C.GEORGE de 19 ani din comuna Frumușica, județul Botoșani și rănirea ușoară a minorilor S.D. de 12 ani, D.F. de 13 ani – ambii din orașul Vicovu de Sus și a lui V.MIHAI de 19 ani din comuna Flămânzi, județul Botoșani, toți pasageri în autoturism.

Conducătorul auto purta centură de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, apoi i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar autoturismul nu avea montat dispozitiv pentru detectarea aparatului radar.

 


Intră acum și în grupul de