Angheluș: „Alianța celor patru roze va fi dăunătoare pentru țară”


Intră acum și în grupul de

      După ce PSD și PD-L au anunțat că vor să facă viitoarea guvernare, liberalii suceveni s-au postat direct în opoziție și au spus că nu văd cu ochi buni alianța PSD-PDL.

Purtătorul de cuvânt al Organizației județene Suceava a PNL, Iulian Angheluș, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că apreciază această alianță, dar spune despre ea că este de fapt distractivă pentru județul Suceava și așteaptă sărutul în piața publică dintre liderii PD-L și PSD, Gheorghe Flutur și respectiv Gavril Mîrza. Angheluș consideră că ceea ce se întâmplă acum este trist pentru România, arătând că a fost mai importantă negocierea funcțiilor și „oaselor” decât acceptarea programului anti-criză propus de PNL.

„Din punctul meu de vedere se pare că ar fi indicat să mai introducem încă o componentă în cadrul proiectului <<Bucovina Turistică>>, care să fie denumită <<Bucovina pământ sfânt>>, unde dispare ura de ani de zile și orice turist este invitat în Bucovina dacă are dușmănii sau probleme, și cu siguranță vor pleca de aici ținându-se de mână.  Această Alianță a celor patru roze va fi dăunătoare pentru țară”, a concluzionat Angheluș.
 


Intră acum și în grupul de