Gilardino elimină Steaua din Europa


Intră acum și în grupul de




Steaua – Fiorentina            0 – 1

 

Mutu nu a înscris în ultimul meci al Fiorentinei în grupa F a Ligii Campionilor, însă colegul său de atac, Alberto Gilardino, l-a răzbunat în fața fanilor steliști și a marcat singurul gol al partidei. Atacantul italian a deschis scorul în minutul 65, cu o lovitură de cap excelent plasată, și a semnat practic calificarea Fiorentinei în șaisprezecimile Cupei UEFA.

 

De partea cealaltă, Steaua părăsește cupele europene după cel mai slab sezon din ultimii ani. În șase partide, Steaua a acumulat un singur punct și a înscris doar într-una dintre ele. Roș-albaștrii au marcat trei goluri cu Lyon, la București, dar au pierdut în cele din urmă partida cu scorul de 3-5. Un sezon șters și o ratare a calificării în primăvara europeană pentru a patra oară consecutiv.

 

Mai mult, odată cu eliminarea Stelei, România își pierde și ultima formație din cupele europene. Încă o dată, declarațiile războinice din debutul sezonului nu au acoperire în fapte, iar Steaua părăsește competiția nu doar după rezultate proaste, ci și după o evoluție dezamăgitoare, departe de cea a clujenilor de la CFR.


Intră acum și în grupul de