Fotbal, Liga 1 : William Gerlem este curtat de Dinamo

FC Farul ar putea da lovitura pe plan financiar în această iarnă, după ce oficialii liderului Ligii I, Dinamo București, au confirmat interesul pentru brazilianul Willian Gerlem. Atacantul sud-american este dorit de Mircea Rednic, chiar dacă în “Groapă” a revenit și Claudiu Niculescu, iar cele două cluburi au discutat deja pentru un preț în jurul sumei de 500.000 de euro, informează Telegraf Constanța.

Sosirea lui Gerlem în Ștefan cel Mare depinde totuși de plecările din tabăra dinamovistă, “câinii roșii” încercând să scape de un alt brazilian, Thiago, care nu a dat randament. Vânzarea jucătorului în vârstă de 25 de ani ar aduce un profit important pentru “rechini”, în condițiile în care pentru transferul său de la Estoril Praia, în urmă cu un an și jumătate, s-au plătit doar 100.000 de euro.

Antrenorul Ion Marin a declarat că nu a sosit nicio ofertă scrisă din partea liderului. “Până în acest moment, nu am primit nicio ofertă scrisă din partea vreunui club pentru jucătorii Farului. Tot ce avem sunt vorbe, adică telefoane și declarații prin presă, și nu putem începe negocieri pentru vreun transfer în aceste condiții”, a spus Marin.
 
Chiar dacă a jucat puțin în turul Ligii I, Gerlem și-a trecut în cont două goluri, cel cu FC Vaslui, din etapa a 4-a a Ligii I, aducând trei puncte importante Farului.