Trei bărbați i-au „suflat” 3.500 de dolari, contravaloarea unor calaburi din BCA


Intră acum și în grupul de

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 15.20 A. Constantin, șofer la o firmă din Câmpulung Moldovenesc, a sesizat faptul că în cursul zilei a descărcat la domiciliul lui T. Vasile din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii cantitatea de 36 m.c. BCA și înainte de a primi banii, alte persoane au ridicat banii de la beneficiar în numele său.

Polițiștii au trecut la verificări și au stabilit că S. Marian, în vârstă de 28 ani, din comuna Iacobeni, împreună cu P. Constantin, în vârstă de 37 ani, din comuna Mireșu Mare, județul Maramureș și D. Florin, în vârstă de 30 ani din Nehoiu, județul Buzău s-au dus împreună la locuința lui T. Vasile de unde au ridicat suma de 3500 de dolari USA, contravaloarea materialului de BCA.

Cei trei au fost identificați pe raza municipiului Vatra Dornei, unde se deplasau cu un autoturism marca Renault, iar cu ocazia cercetărilor, asupra lui D. Florin a fost găsită suma de 10.500 lei și 200 dolari USA, bani ce au fost restituiți părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat integral.
Celor trei li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

 


Intră acum și în grupul de