Botoșănean prins cu țigări de contrabandă în valoare de peste 30.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un botoșănean a fost amendat contravențional cu 100.000 de lei, după ce a fost prins de polițiștii de frontieră suceveni că avea în mașină, în locul banchetei, a locașului roții de rezervă și în portbagaj,  peste 8000 de pachete de țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 30.000 de lei.

Potrivit IJPF Suceava, polițiștii de frontieră suceveni, care au efectuat joi o misiune pentru combaterea traficului ilegal cu bunuri de proveniență ucraineană, au depistat, în trafic, de drumul Siret-Botoșani, un botoșănean care transporta peste opt mii de pachete de țigări Ronson de proveniență ucraineană. Aceștia au oprit în trafic autovehiculul VW Vento condus de către numitul Constantin S., (62 ani) din județul Botoșani, iar după controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autoturismului, fiind descoperite în portbagaj, cât și în locul banchetei din spate, inclusiv în locul roții de rezervă 8.010 pachete de țigări Ronson, cu timbru ucrainean.

Întrebat de proveniența țigărilor, botoșăneanul a declarat ca le-a achiziționat din orașul Siret de la mai multe persoane necunoscute, cu scopul de a le comercializa în municipiul Suceava.

Lucrătorii Gărzii Financiare Suceava au preluat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de țigări în valoare de 32.040 lei, iar botoșăneanului i-a fost aplicată o amendă contravențională în valoare de 100.000 lei.   

 


Intră acum și în grupul de