Fotbal : Adi Mutu, sfătuit de tatăl său să boicoteze naționala


Intră acum și în grupul de

Steaua a pierdut miercuri seară, pe teren propriu, în fața italienilor de la Fiorentina, scor 0-1, în ultimul meci din Grupa F a Ligii Campionilor. Pentru cei aproximativ 20.000 de spectatori prezenți în tribune, meciul a fost lăsat în plan secund și doar pretextul unei noi răfuieli cu patronul Gigi Becali, dar și cu Adi Mutu, conaționalul care joacă la Fiorentina. O sumedenie de bannere cu trimitere la problemele pe care „Briliantul“ le-a avut cu drogurile și un potop de înjurături au fost „dedicațiile“ steliștilor. După meci, Adrian Mutu s-a arătat „invidios“ că Gigi Becali a fost contestat mult mai vehement decât el. Spiridon Mutu, tatăl internaționalului român, n-a venit în Ghencea fiindcă n-a dorit să asculte „live“ recitalul contra fiului său. Într-un interviu pentru publicația locală „Societatea argeșeană“, Mutu senior i-a desființat ieri pe suporterii Stelei și pe Gigi Becali.

 „Am mai spus că Fiorentina se va califica și așa a fost! Meciul nu a fost unul grozav. Steaua a arătat ca o echipă impotentă, iar Fiorentina a jucat cu prudență. Adi nu a avut o evoluție prin care să rupă gura târgului, dar a fost în nota echipei. Sunt revoltat de ceea ce s-a petrecut în tribune!“, s-a ambalat Spiridon. „Dumnezeu i-a pedepsit pe fanii Stelei. Scursurile societății au defulat. În troaca din Ghencea, lăturile au fost la ele acasă. Dar, vorba proverbului, «Cum e turcu’, și pistolul». Dacă patronul Stelei a spus că e bine ca Adi să fie fluierat, supușii s-au conformat! E bine că Adrian nu s-a enervat la acele emanații ale inculților și huliganilor din Ghencea.

Mi s-a făcut greață când am văzut acele mesaje. Îl sfătuiesc pe Adi să boicoteze convocările la națională la meciurile pe care tricolorii le vor disputa în Ghencea. Să vină la națională, pentru că este echipa cea mai importantă, dar pe oricare alt stadion în afară de cel din Ghencea“, a declarat revoltat, în „Societatea argeșeană“, Spiridon Mutu.
 


Intră acum și în grupul de