Acasă Actualitate Flutur este optimist în privința negocierilor pentru formarea noului Guvern (...

Flutur este optimist în privința negocierilor pentru formarea noului Guvern ( VIDEO )


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației județene Suceava a PD-L, care este și vicepreședinte la nivel național, Gheorghe Flutur, a prezidat vineri o ședință a CJ Suceava și a declarat că negocierile privind formarea noului Guvern „merg bine”, arătându-se optimist: „Sunt optimist că negocierile merg bine”, a afirmat Flutur. El a spus consilierilor județeni suceveni, în finalul ședinței, că se întoarce la București, unde continuă negocierile la vârf și și-a exprimat speranța că într-un timp scurt acestea vor fi finalizate. Flutur a arătat că noul Parlament se va întruni luni și se vor alege noile structuri de conducere ale celor două camere.

Viceliderul PD-L a subliniat că este nevoie de stabilitate în România și că o problemă importantă este cea a aprobării bugetului pentru anul 2009. „Ne preocupă legea bugetului pentru 2009”, a spus Flutur, arătând că „provocarea este criza globală economică” și că este nevoie de „prudență” la anumite capitole ale legii bugetului. El a precizat că, pe acest subiect, se poartă discuții atât cu BNR, cât și cu specialiști pe probleme fiscale și bugetare.



Totodată, președintele PD-L Suceava a mai spus consilierilor județeni că noul Guvern va acorda mai multă autonomie locală, „mai multă autonomie de lucru, mai multă autonomie financiară”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version