Patru tineri răniți la Vicovu de Sus după ce șoferul, care conducea cu viteză și era băut, a intrat cu mașina într-un parapet și apoi în afara șoselei


Intră acum și în grupul de

Patru tineri au fost răniți, sâmbătă seara, la Vicovu de Sus după ce șoferul unui autoturism care conducea cu viteză și era băut a pierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet și apoi a ieșit în afara drumului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara în jurul orei 22.05, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, din cauza vitezei excesive, un tânăr de 22 de ani, din comuna Straja a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în parapetul de pe marginea drumului, după care a părăsit partea carosabilă.

Din accident, a rezultat rănirea șoferului și a unui tânăr de 24 de ani, precum și vătămarea ușoară a doi tineri de 17 și 20 ani, toți localnici, pasageri în autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de