Treceri pentru pietoni colorate în roșu și alb, pe artera principală a municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a anunțat, luni, 8 octombrie a.c., că pe artera principală a orașului vor fi trasate treceri pentru pietoni colorate în roșu și alb.

„Pentru o vizibiliatate mai bună din trafic și pentru creștera siguranței pietonului, trecerile de pietoni de pe artera principală vor fi marcate cu material bicomponent roșu și alb”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a precizat că, într-o primă fază, 22 de astfel de treceri vor fi trasate de la intrarea în municipiul Suceava dinspre zona Metro, până la intersecția cu str. Petru Rareș/Mitropoliei.

Costul acestui tip de marcaj este de 98,2 lei/mp. fără TVA.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat încă de la mijlocul verii că trecerile pentru pietoni vor fi marcate mai bine pentru creșterea siguranței circulației pietonilor, iar un proiect-pilot a fost realizat pe Calea Obcinilor.

Totodată, viceprimarul a mai spus că se intenționează introducerea de semafoare la trecerile de pietoni de pe artera principală a municipiului tot în scopul creșterii siguranței circulației.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de