Interes deosebit pentru „Cupa Sucevei” la patinaj viteză ediția 2008


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, patinoarul sucevean a fost gazda ediției 2008 a „Cupei Sucevei” la patinaj viteză, competiție organizată de Direcția pentru Sport și Primăria Municipiului. Concursul a beneficiat de cele mai bune condiții oferite de echipa condusă de Radu Ciubotaru, cei care se ocupă de patinoar și a adunat la start ca în fiecare an iubitorii patinajului viteză, mai mult sau mai puțin profesioniști.

La categoria 5 – 6 ani la masculin pe primele trei locuri ale clasamentului final s-au situat în ordine Ștefan Năstase, Mihael Moruz și Anton Dura.

La categoria de vârstă 7 – 8 ani, la masculin cel mai rapid s-a dovedit a fi Albert Neamțu, el fiind urmat de Ștefan Ciuntu și Bogdan Todiraș. La feminin la aceeași categorie de vârstă a câștigat Smaranda Mocanu, pe locul doi clasându-se Iulia Mahmote.

Cursa de la categoria 9 – 10 ani la masculin  a revenit lui Bogdan Plugariu, pe locurile II și III situându-se Bogdan Vasiliu și Alexandru Tăuteanu.

La categoria 11 – 12 ani s-a impus Ștefan Afanasov, el fiind urmat în clasamentul final de Tudor Moțcu și Octavian Simileac.

Cursa categoriei 13 – 14 ani a revenit lui Jurgen Stadler, pe locurile II și III clasându-se în ordine Alexandru Marțuneac și Alexandru Sârghe.

Categoria 15 – 16 ani a fost dominată de frații Cătălin și Răzvan Cozma, în timp ce cursa categoriei de vârstă peste 16 ani a revenit lui Alexandru Moruz.

Cei care au urcat pe podiumul de premiere au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani oferite de organizatori.


Intră acum și în grupul de