Acasă Actualitate Interes deosebit pentru „Cupa Sucevei” la patinaj viteză ediția 2008

Interes deosebit pentru „Cupa Sucevei” la patinaj viteză ediția 2008


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, patinoarul sucevean a fost gazda ediției 2008 a „Cupei Sucevei” la patinaj viteză, competiție organizată de Direcția pentru Sport și Primăria Municipiului. Concursul a beneficiat de cele mai bune condiții oferite de echipa condusă de Radu Ciubotaru, cei care se ocupă de patinoar și a adunat la start ca în fiecare an iubitorii patinajului viteză, mai mult sau mai puțin profesioniști.

La categoria 5 – 6 ani la masculin pe primele trei locuri ale clasamentului final s-au situat în ordine Ștefan Năstase, Mihael Moruz și Anton Dura.



La categoria de vârstă 7 – 8 ani, la masculin cel mai rapid s-a dovedit a fi Albert Neamțu, el fiind urmat de Ștefan Ciuntu și Bogdan Todiraș. La feminin la aceeași categorie de vârstă a câștigat Smaranda Mocanu, pe locul doi clasându-se Iulia Mahmote.

Cursa de la categoria 9 – 10 ani la masculin  a revenit lui Bogdan Plugariu, pe locurile II și III situându-se Bogdan Vasiliu și Alexandru Tăuteanu.

La categoria 11 – 12 ani s-a impus Ștefan Afanasov, el fiind urmat în clasamentul final de Tudor Moțcu și Octavian Simileac.

Cursa categoriei 13 – 14 ani a revenit lui Jurgen Stadler, pe locurile II și III clasându-se în ordine Alexandru Marțuneac și Alexandru Sârghe.

Categoria 15 – 16 ani a fost dominată de frații Cătălin și Răzvan Cozma, în timp ce cursa categoriei de vârstă peste 16 ani a revenit lui Alexandru Moruz.

Cei care au urcat pe podiumul de premiere au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani oferite de organizatori.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version