Fotbal : Ienei nu vede cu ochi buni revenirea lui Lăcătuș la Steaua


Intră acum și în grupul de

Antrenorul echipei Steaua din 1986, Emerich Ienei, nu și-a ascuns surprinderea la auzul veștii că Marius Lăcătuș se va întoarce pe postul de tehnician în Ghencea, după numai o lună și jumătate după ce-și dăduse demisia.

Ienei a declarat că, dacă ar fi să comenteze această revenire, nu ar face decât să-l jignească pe fostul său elev și că vrea să se ferească de acest lucru: “Nu mă puneți să îmi spun o părere despre întoarcerea lui Marius Lăcătuș pe banca Stelei, pentru că nu e bine”. Fostul antrenor se arată foarte suprins de această decizie, care i se pare curioasă și neașteptată, mai ales după cuvintele urâte pe care Lăcătuș a trebuit să le audă de la patron cu ocazia plecării.

De altă părere este colegul de echipă al lui Lăcătuș din anii de după Revoluție, Damian Militaru. Fostul jucător al Stelei îl contrazice pe Ienei și consideră că revenirea la Steaua este o decizie înțeleaptă, care va duce la multe realizări în 2009.
Lăcătuș a plecat de la echipa din bulevardul Ghencea pe 22 octombie, după înfrângerea din Liga Campionilor cu Olympique Lyon, cu scorul de 3-5. Deznodământul partidei, seria interminabilă de insuccese, dar și reacția de după meci a patronului Gigi Becali, au determinat atunci demisia lui Lăcătuș. Mandatul celui care i-a urmat, Dorinel Munteanu, a fost un eșec, cu doar o victorie din opt meciuri de campionat și Liga Campionilor.


Intră acum și în grupul de