Directorul executiv al DSP Suceava, Cătălina Zorescu, părăsește, la cerere, funcția și va lucra în Compartimentul Supraveghere Epidemiologică şi Control Boli Transmisibile din instituţie


Intră acum și în grupul de

Actualul director executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu ar urma să părăsească această funcţie începând cu 1 noiembrie 2018, la solicitarea sa.

Zorescu a declarat că a promovat concursul organizat, vineri, pentru ocuparea postului vacant de medic primar epidemiologie cu normă întreagă la Compartimentul Supraveghere Epidemiologică şi Control Boli Transmisibile din cadrul DSP Suceava.

Ea a spus că a solicitat Ministerului Sănătăţii încetarea raportului de serviciu din funcţia de director executiv adjunct cu delegare de atribuţii de director executiv al DSP Suceava începând cu data de 1 noiembrie 2018, prin acordul părţilor, conform legislaţiei în vigoare.

“Urmează ca Ministerul Sănătăţii să ia o decizie în acest sens”, a menţionat Cătălina Zorescu.

Medicul epidemiolog sucevean a precizat că va rămâne în instituţie, în cadrul Compartimentului Supraveghere Epidemiologică şi Control Boli Transmisibile, unde va continua să-şi desfăşoare “profesia de bază”.

Reamintim că directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu, a primit printr-un ordin al ministrului Sănătăţii delegarea atribuţiilor de director executiv în data de 23 februarie 2018, după ce directorul executiv interimar Petru Sebastian Jureschi a renunţat la funcţie la aproximativ trei luni după ce preluase atribuţiile funcţiei de conducere a instituţiei.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de