Postul de director medical al Spitalului Județean de Urgență Suceava, scos din nou la concurs


Intră acum și în grupul de

Postul de director medical al SJU Suceava este scos din nou la concurs, a patra oară în ultimii doi ani, examenul fiind prevăzut să se desfăşoare în prima decadă a lunii noiembrie.

Potrivit anunțului postat pe site-ul spitalului, concursul pentru ocuparea funcţiilor care fac parte din Comitetul Director al unităţii, respectiv funcţia de director medical, urmează fie organizat în data de 6 noiembrie 2018, iar dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 29 octombrie 2018, ora 15,00.

Concursul constă într-o probă scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi un interviu de selecţie.

La concurs se pot înscrie candidaţii care au absolvit învăţământul universitar de lungă durată, cu diploma de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie confirmaţi cel puţin ca medic specialist și să aibă 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Pentru informaţii suplimentare privind bibliografia, condiţiile de participare, candidaţii pot consulta anunţul postat pe portalul SJU Suceava la secţiunea Concursuri.

De menţionat este că postul de director medical al SJU Suceava este deținut de medicul primar oncolog Doina Elena Ganea Motan, cu titlu interimar, din luna septembrie 2016.

Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu şi-a exprimat speranţa ca la acest nou concurs să se înscrie mai mulţi candidaţi.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de