Opt locuri de joacă moderne vor fi realizate în Suceava în următoarea perioadă. Un alt spațiu de joacă complex, pe 700 mp, va fi amenajat după finalizarea licitației


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a anunțat, miercuri, la Subiectul Zilei, că a fost semnat contractul pentru amenajarea a opt locuri de joacă ce însumează o suprafață totală de 800 de mp.

El a spus că a fost scoasă la licitație proiectarea și execuția și că se estimează că săptămâna viitoare ar urma să se emită ordinul de începere a lucrărilor.

Viceprimarul a menționat că  cele opt locuri de joacă sunt în toate zonele orașului. Astfel, se amenajează locuri de joacă pe strada Amurgului, la intersecția străzii Plevnei cu strada Cuza Vodă, pe strada Eroilor, pe strada Lalelelor, alte două locuri de joacă pe strada Mărășești, dar și pe strada Mesteacănului sau pe starda Samoil Isopescu.

„Toate spațiile de joacă vor fi cauciucate pentru că toți cetățenii au văzut cât de bine e cu acest cauciuc și își doresc ca și copiii lor să nu se mai joace în acel sort sau în iarbă cu pământ”, a declarat Andronache.

El a mai spus că se pregătește și amenajarea locului de joacă de pe strada Amurgului de 700 de mp, adică are o suprafață cât cele opt care se amenajează acum.

Andronache a arătat că pentru această investiție se face licitație și locul de joacă va fi realizat în șase luni de la semnarea contractului.

„ Va fi un loc de joacă mai special, îngrădit, iluminat, cu cișmea”, a explicat viceprimarul care a precizat că vor fi zone speciale de joacă adaptate pe categorii de vârste pentru copii.

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache la Subiectul Zilei!

Viceprimarul PMP al municipiului Suceava, Marian Andronache – interviu in exclusivitate despre ce pregateste in aceasta perioadă pentru oraș

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 17. Oktober 2018


Intră acum și în grupul de