Peste 5000 de crizanteme au fost plantate în municipiul Suceava. Pentru primăvară vor fi plantați 40.000 de bulbi de lalele încă din această din toamnă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei, că în municipiu au fost planatate peste 5000 de crizanteme.

„Avem 5500 de crizanteme plantate în parcuri, în sensuri giratorii, în peluze, în jardiniere în fața instituțiilor”, a spus viceprimarul.

El a arătat că acestea sunt flori de sezon și care sunt în regulă.

„Anul trecut au plăcut foarte mult sucevenilor și sper ca și anul acesta să arate la fel de bine”, a menționat Andronache.

El a apreciat că spațiile verzi arată destul de bine în perioada asta.

„Am pus accentul pe calitate nu pe cantitate”, a spus viceprimarul.

Andronache a anunțat că autoritățile sucevene pregătesc achiziția unui număr de 40.000 de bulbi de lalele care să fie plantați în toamnă astfel încât în primăvară să fie din nou multe lalele în municipiu.

În ceea ce privește unele critici privind modul în care este realizată amenajarea peisagistică din municipiu, Andronache a spus că dacă anul trecut orașul a arătat destul de bine, anul acesta lumea vrea să fie mai frumos și de aici sunt și aceste mici nemulțumiri.

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache la Subiectul Zilei!

Viceprimarul PMP al municipiului Suceava, Marian Andronache – interviu in exclusivitate despre ce pregateste in aceasta perioadă pentru oraș

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 17. Oktober 2018


Intră acum și în grupul de