Viceprimarul Lucian Harșovschi, după discuții cu firma care reabilitează strada Curtea Domnească: Am stabilit să reabilităm toată zona, respectiv străzile Dimitrie Onciu, Plăieșilor și Meseriașilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, vineri, că întreaga zonă din apropierea străzii Curtea Domnească urmează să fie reabilitată.

El a spus că a discutat cu constructorii care lucrează pe str. Curtea Domnească și că s-a stabilit suplimentarea forței de muncă pentru a termina lucrarea și să se profite astfel de vremea bună.

„Astăzi se va finaliza stratul suport, deja se montează bordurile și se vor ridica capacele de canal și geigerele, pentru ca apoi să se poată turna stratul final de uzură”, a declarat viceprimarul.

El a menționat că, în condițiile în care utilajele sunt în apropiere, s-a stabilit reabilitarea întregii zone.

Astfel, se vor reface trotuarele și căile rutiere de pe str. Dimitrie Onciu, inclusiv parcarea din spatele Of. Poștal 1, str. Plăieșilor, str. Meseriașilor , inclusiv zona parcului.

El a mai anunțat că se va reabilita, în cursul zilei, parcarea de pe str. Horia, Cloșca și Crișan și că se face deja pregătirile pentru turnarea stratului de uzură.

„Chiar dacă vremea va fi bună, lucrările sunt destul de ample și ceea ce nu se va face anul acesta, vom finaliza în primăvară”, a precizat Lucian Harșovschi. (N.B.)


Intră acum și în grupul de