Viteza a produs noi accidente rutiere


Intră acum și în grupul de

Neadaptarea vitezei la condițiile nefavorabile de drum a favorizat producerea de accidente rutiere în cursul zilei de joi. Astfel, potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 14.07, pe DN 17 în afara comunei Pojorâta, C.Ion de 38 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 1997, în timp ce conducea autoturismul marca Vw Golf, datorită neadaptării vitezei pe carosabilul umed, a pierdut controlul autovehiculului, intrând în coliziune cu autoturismul marca Ford Tranzit condus de A. Mihai de 27 ani din mun. Dorohoi, care circula din sens opus.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui C. Ion, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: ,,traumatism cranio-facial, contuzie ochi stâng, edem palpebral ochi stâng”,  necesitând pentru vindecare  circa 5-7 zile de îngrijiri medicale. Conducătorii auto purtau centură de siguranță, a fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La interval de o oră de la producerea primului accident, respectiv la ora 15.05, pe DN 2E în afara comunei Berchișești, N.Emil de 54 ani din mun. Huși, județul Vaslui, posesor al permisului de conducere categoriile ,,A și B ” din anul 1994, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, datorită neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu mâzgă, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autovehiculului intrând în coliziune cu auto marca Vw condus de T. Ioan de 29 ani din Sighetu Marmației, județul Maramureș, care circula din sens opus.

 În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui M. Ioan de 50 ani din Sighetu Marmației, pasager în autoturismul Vw, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: ,,plagă tăiată scalp”, necesitând pentru vindecare circa 7-8 zile de îngrijiri medicale. Conducătorii auto purtau centură de siguranță, a fost testați cu aparatul etilotest (rezultat negativ), apoi li s-au recoltat probe biologice pt. stabilirea alcoolemiei.
 


Intră acum și în grupul de