Fotbal : Șoc și groază pentru Hamsik! Mijlocașul lui Napoli, amenințat cu pistolul și jefuit


Intră acum și în grupul de

Ziua de joi, 18 decembrie, va fi una pe care Marek Hamsik n-o va uita prea curând. Mijlocașul slovac al lui Napoli a fost amenințat cu pistolul și jefuit, chiar în apropierea stadionului în care evoluează duminică de duminică.
După ce acum câteva luni, Philippe Mexes, jucătorul Romei, a trecut prin clipe de groază în capitala Italiei, când i-a fost furat un automobil în care se afla și una din fiicele sale, incident care s-a încheiat cu bine în cele din urmă, ieri, un alt jucător din Serie A, Marek Hamsik, a fost vizat de hoți, informează Gazzetta dello Sport.

Era ora 19.00, iar Hamsik se afla la bordul automobilului său personal, un Mini Cooper negru, pe Caio Duilio, una dintre cele mai aglomerate artere din apropierea stadionului San Paolo. Tocmai încheiase antrenamentul cu gruparea napoletană și ieșise la shopping. La ieșirea dintr-un tunel, fotbalistul lui Napoli a flancat de un scuter maro, la bordul căruia se aflau două persoane mascate. Conform martorilor oculari, atacatorii au lovit unul dintre geamurile mașinii lui Hamsik (fără însă a-l sparge însă) cu un pistol, amenințându-l clar pe fotbalistul lui Napoli. Oamenii care erau în zonă la acea oră au încercat să intervină, mai ales că l-au recunoscut pe unul dintre "idolii" de pe San Paolo, dar bandiții i-au amenințat și pe aceștia cu pistolul. În acel moment, salvatorii au dat înapoi.

În scurt timp, bandiții au dispărut, iar la fața locului au sosit două echipaje de poliție. După ce și-a revenit din șoc, Hamsik le-a relatat polițiștilor incidentul și i-a informat că a fost "ușurat" de un Rolex Daytona, dar și o borsetă în care avea cheile de la casă, pașaportul, alte documente, cărți de credit și 800 de euro cash. Destul de puțin față de emoțiile prin care a trecut jucătorul de 21 de ani. Hamsik a luat legătura apoi cu conducerea lui Napoli, a depus o plângere la o secție de poliție dar a vorbit și cu DIGOS, o divizie din poliția italiană care se ocupă cu operațiuni speciale, lupta împotriva terorismului, a crimei organizate sau agresiunile mai periculoase, răpiri sau șantaj.
Slovacul a fost cel de-al doilea jucător al lui Napoli jefuit în decurs de o lună. În noiembrie, Andrea Russotto a fost “deposedat” de un BMW, automobil care a fost recuperat apoi de polițiștii italieni.
 


Intră acum și în grupul de