Incendiu la coșul de fum al unei case din Măriței


Intră acum și în grupul de

Detașamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dărmănești au intervenit vineri seară, cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Mihai B., din localitatea Măriței, comuna Dărmănești. Incendiul a fost anunțat la ora 21:34, iar la sosirea gărzii de intervenție ardea funinginea din interiorul coșului de fum, existând pericolul de propagare la întreaga locuință și anexe. Pompierii au trecut la localizarea și lichidarea incendiului și îndepărtarea coșului metalic de la centrala termică.

Focul a fost stins la ora 22.25, arzând doar funinginea din interiorul coșului de fum necurățat. Pagubele au fost nesemnificative.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a avut drept cauză scânteile provenite din interiorul coșului de fum necurățat.

Pompierii au salvat casa de locuit și anexele, în valoare de cca. 150.000 lei.
Și Detașamentul de Pompieri Rădăuți împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dornești au intervenit cu două autospeciale sâmbătă, la ora 22:32 pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al casei lui Gheorghe C., din comuna Dornești. Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de cca. 10.000 lei.


Intră acum și în grupul de