Cupa „Moș Crăciun” cel mai bun aliat al fotbalului juvenil


Intră acum și în grupul de

Ediția a doua a Cupei „Moș Crăciun” disputată în acest week-end la Suceava, a reprezentat o veritabilă propagandă adusă fotbalului juvenil. Organizată de CS Sporting Suceava, prin managerul Ciprian Anton, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și LPS Suceava, competiția a reunit la start peste 500 de copii de la 48 de echipe.
Chiar dacă nicio o formație suceveană nu s-a impus la vreo categorie de vârstă, organizatorii s-au declarat mulțumiți de felul în care au decurs ostilitățile, pe parcursul celor trei zile de concurs. Partidele s-au disputat în sala LPS și în balonul de la Universitate.
Invitat de onoare la acest turneu a fost fundașul Stelei, Dorin Goian, declarat recent, cel mai bun fotbalist român al anului 2008. Pe lângă acesta, pe lista de invitați s-au mai aflat Lucian Goian, Zoltan, Iașko, Dorin Semeghin, Mihai Roman, Augustin Ivașcă, Laurențiu Berezoschi și Mihai Guriță.
Sâmbătă, după terminarea meciurilor din faza grupelor, invitații profesorului Ciprian Anton au disputat un meci demonstrativ împotriva unor jucători localnici, întâlnirea încheindu-se la egalitate, scor 5-5.

 


Intră acum și în grupul de