Partida cu Serbia a început deja pentru Codrea: „Am meci cu prietena mea în fiecare zi!”


Intră acum și în grupul de

Venit în România pentru a-și petrece sărbătorile, Paul Codrea vorbește despre Serie A. Mijlocașul Sienei este convins că Cristian Chivu va cuceri titlul în Serie A, deoarece Intere deține toate atuurile.
Închizătorul glumește și spune că este deja conectat la importanța meciului cu Serbia, decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010, deoarece prietea sa este din țara lui Novak Djokovic.
"A fost un an foarte bun. Am avut accidentări, dar mi-am revenit. Antrenorul a vrut să avem vacanța mai scurtă ca să nu ne îngrasam prea mult. Inter cred că are prima șansă la titlu în acest sezon. Au 6 puncte față de locul 2. Au un lot foarte bun și un antrenor senzațional. Au toate șansele să câștige campionatul. Nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă în România. Cazul valiza, etc. La Timișoara nu știu ce e. Dacă nu se plătesc banii, să nu vină jucătorii. Eu sunt moșul anul acesta. Am multe cadouri la mine. Am venit cu prietena mea pentru prima dată în România. Katarina este din Serbia. O să am meci greu cu ea. Pentru că naționala României o să se întâlnească în preliminarii cu Serbia. Nu știu care este faza cu Dacia pe tricoul lui Udinese. Știu că au probleme, e un pic ciudat, e o strategie de marketing", a spus Codrea la revenirea în țară.
 


Intră acum și în grupul de