Spectacol nord-american cu ingrediente românești, la Suceava


Intră acum și în grupul de

    Soprana nord-americană, Kathleen McCalla, a participat, duminică seara, la Catedrala Romano-Catolică din Suceava alături de soprana Cristina Radu, baritonul Andras Chiriliuc și pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu la cea de a treia ediție a Concertului de Crăciun de la Suceava. Diva americană a declarat că spectatorii suceveni au fost receptivi la programul concertului, mai ales că a fost un concert religios.

“Publicul sucevean a fost extraordinar, sala a fost plină, nici nu putea să încapă mai multă lume, cred că spectatorii au fost foarte receptivi, mai ales că a fost un concert religios, un public extraordinar”, a spus McCalla. Ea a mai declarat că de-a lungul carierei sale a cântat alături de mulți artiști români în Germania și Italia amintindu-l pe Corneliu Murgu. „Am cântat de-a lungul carierei mele alături de mulți artiști români în Germania și Italia, dacă ar fi să mă gândesc la Corneliu Murgu”, a ținut să precizeze soprana Kathleen McCalla.

După concert ea a apreciat că vocile tinerilor artiști Cristina Radu și Andras Chiriliuc au fost la “mare înălțime”. „Vocile tinerilor artiști au fost la mare înălțime în seara aceasta și știam de la competiția Joseph Schmidt nivelul înalt de canto. Am știut despre Cristina Radu și am fost extraordinar de încântată să o aud acum pe ea și să-l ascult pe Andras și le doresc tot ceea ce este mai bun în viitor și o carieră extraordinară”, a mai spus McCalla adăugând că speră ca va reveni în România în vara viitoare.

Baritonul sucevean Andras Chiriliuc a declarat că soprana Kathleen McCalla a acceptat să cânte gratuit pentru România, în cadrul Concertului de Crăciun de la Suceava.
 


Intră acum și în grupul de