Problemele din Suceava la preluarea deșeurilor menajere generate de faptul că firma încă este în perioada de mobilizare. Primarul Ion Lungu spune că e total nemulțumit, dar speră ca firma se va mobiliza mai repede


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că situația din salubrizarea menajeră a municipiului Suceava îl nemulțumește și că se așteaptă ca firma care a preluat această activitate să se mobilizeze mai repede.

„Suntem din păcate în acea perioadă de mobilizare. Sper să se termine cât mai repede”, a spus Ion Lungu într-o conferință de presă.

Primarul a explicat că până de curând firma Diasil, care a câștigat licitația pentru salubrizarea menajeră, se ocupa de salubrizare în jumătate din oraș, iar Florconstruct de cealaltă jumătate, iar acum este o perioadă de tranziție în care Diasil preia întreaga activitate.

„E perioada de mobilizare în care trebuie să ocupe teritoriul cei de la Diasil”, a spus Lungu.

El a recunoscut că este „total nemulțumit” de situația existentă și a spus că a avut, sâmbătă dimineața, un comandament la fața locului, în Zamca, pentru a fi soluționată problema preluării gunoiului menajer.

Lungu a spus că a constatat că în zilele de sâmbătă și duminică nu se ridică gunoiul și că este o situație ce trebuie reglementată.

„O să o scoatem la capăt”, și-a exprimat primarul încrederea că totul va intra în normal, iar firma va acționa corespunzător.(T.B.)


Intră acum și în grupul de