Persoană intoxicată cu fum, salvată de pompieri dintr-o casă în flăcări


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost salvată de pompieri, duminică, după-amiază chiar în timp ce stingeau casa aflată în flăcări. Prin Serviciul 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a fost anunțat de incendiu, la ora 15:08. La fața locului, pentru localizarea și stingerea incendiului au intervenit două autospeciale ale Gărzii de Intervenție Siret și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mihăileni , precum și un modul SMURD.

Ajunși la gospodăria Zoiței Ș., din localitatea Sinăuți, comuna Mihăileni, garda de intervenție a constatat că incendiul se manifesta în interiorul unei camere de locuit și la acoperișul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuință și anexe.  Pompierii au găsit în locuință o persoană, C. E., în vârstă de 25 de ani, intoxicată cu fum și gaze toxice. Aceasta a fost salvată și i s-a acordat primul ajutor de către echipajul SMURD după care a fost transportată la spital.

Incendiul a fost lichidat la ora 15.48, flăcările distrugând mobilier, aparatură electrocasnică și acoperișul casei pe o suprafață de cca 20 mp. De asemenea s-au degradat pereții casei pe o suprafață de cca 15 mp, pagubele fiind estimate la 2.500 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către aparatura electrocasnică sub tensiune, respectiv un televizor. Pompierii au salvat casa de locuit și anexele, în valoare de cca. 15.000 lei.
 


Intră acum și în grupul de