Subprefectul de Suceava, Silvia Boliacu: Școala suceveană a înregistrat performanțe, dar mai avem probleme legate de autorizațiile sanitare și de protecție la incendiu


Intră acum și în grupul de

Subprefectul Silvia Boliacu a salutat activitatea directorilor de școli și a dascălilor din școlile din județ, arătând că anul școlar trecut s-a încheiat cu rezultate notabile pentru învățământul sucevean.

Ea a arătat că elevii suceveni au obținut anul trecut peste 2.100 de premii și mențiuni la concursurile școlare atât din țară cât și internaționale.

Mai mult ea a spus că rezultate bune au fost înregistrate și la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Subprefectul a menționat că punctele slabe sunt lipsa autorizațiilor sanitare și autorizațiilor privind securitatea la incendii, o problemă care preocupă atât pe directorii de școli cât și administrația locală și județeană.

Ea a mai declarat că infrastructura școlară este bine pusă la punct și că prin Programul Național de Dezvoltare Locale se fac investiții peste două sute de școli sucevene și că multe dintre acestea sunt finalizate.

„Performanța este a dumneavoastră, a managerilor și a cadrelor didactice foarte bine pregătite și care au o aplecare spre învățământ”, a spus subprefectul Silvia Boliacu.

 

 


Intră acum și în grupul de