Silviu Lung jr. urmărit de scouterii lui Juventus


Intră acum și în grupul de

Într-un articol din 19 decembrie apărut în Gazzetta dello Sport este prezentată o listă cu jucătorii monitorizați de Juventus Torino. Printre aceștia apare și craioveanul Silviu Lung junior, umărit de scouterii lui Juve după ce a ajuns portarul titular al echipei naționale de tineret a României.

După succesele numite Paolo de Ceglie, Claudio Marchisio sau Sebastian Giovinco, Claudio Ranieri are pe lista sa doi portari, bulgarul Mario Kirev, de la Slavia Sofia, și portarul Universității Craiova, Silviu Lung junior, anunțat în Gazzetta dello Sport ca fiul fostului internațional, Silviu Lung.

Nicolo Napoli, antrenorul Universității Craiova, și antrenorul cu portarii, Massimo Ferraris, au avut legături cu Juventus Torino, primul ca fost jucător, iar al doilea s-a ocupat de goalkeeperii centrului de copii și juniori ai „Bătrânei Doamne”.

Dacă ar ajunge la Juventus, Silviu Lung jr. ar fi al treilea portar român la o echipă din Serie A, după Bogdan Lobonț și Alexandru Pena, care se antrenează de mai bine de 6 luni cu AS Roma.
 


Intră acum și în grupul de