Iuliu Mureșan l-a rechemat pe Trombetta la CFR Cluj


Intră acum și în grupul de

Deși, la Cluj, toată atenția era îndreptată asupra plecării lui Trombetta, se pare că toate discuțiile au fost în van, iar singura schimbare la echipă rămâne plecarea lui Eugen Trică. Dat ca plecat sigur de la Cluj, Trombetta se vede rechemat și, probabil, reconfirmat la gruparea din Gruia.

Președintele clubului, Iuliu Mureșan, nu a ezitat să spună că au existat unele nemulțumiri serioase în ceea ce-l privește pe italian. Totuși, se pare că acestea nu au contat, având în vedere delarația sa: „Dacă am fi vrut cu adevărat să îl înlocuim pe Trombetta, am fi făcut-o”. Oficialul clujean a mai adăugat la GspTV că “am făcut o analiză și am decis că Trombetta nu va mai pleca. Nu am declarat niciodată că va pleca. Am avut o discuție cu el, i-am spus ceea ce ne-a nemulțumit. A făcut treabă bună la noi până acum, sunt vreo două-trei meciuri când nu ne-a plăcut atitudinea.”

În aceste condiții, se pare că schimbările în această iarnă la Cluj nu vor fi unele semnificative, dorința lui Paszkany si Mureșan fiind să vândă cel mult doi sau trei jucători, dar să acopere pierderile cu patru transferuri, dintre care unul ar veni din România.

Ambițiile lui Mureșan rămân mari, el dorind să facă bine cunoscut faptul că echipa sa se va bate pentru a câștiga titlul. Celelalte echipe care vor face acest lucru vor fi, în opinia sa, Dinamo, Urziceni, Steaua și, poate, Rapid și Timișoara.

 


Intră acum și în grupul de