Voltaj și Cătălin Josan au făcut furori la Suceava


Intră acum și în grupul de

 Sărbătorile Crăciunului au fost extrem de generoase cu locuitorii municipiului reședință de județ. Arhicunoscuta formație de muzică ușoară VOLTAJ și câștigătorul concursului național Megastar, Cătălin Josan au venit să cânte pentru suceveni, la cererea deputatului PD-L de Suceava Ioan Bălan, fără nici un ban pentru prestația lor. Este pentru prima dată când la puțin timp după câștigarea alegerilor generale cei care s-au văzut cu „sacii în căruță” au venit să mulțumească celor care i-au votat. În incinta Casei de Cultură a Sindicatelor peste 1000 de suceveni au asistat la un spectacol de zile mari, în care jocul de lumini a fost unul unic, unii dintre suceveni afirmând chiar că „așa ceva nu am mai văzut de foarte mulți ani la Suceava”.

La debutul campaniei electorale, când VOLTAJ a concertat în cartierul Burdujeni, în fața a aproximativ 15.000 de oameni, Ioan Bălan a promis că până la finele anului trupa VOLTAJ va reveni la Suceava. Înainte ca invitații să înceapă spectacolul, Ioan Bălan a venit pe scenă însoțit de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care a mulțumit pentru sprijinul acordat și a promis că mandatul său va pune un accent deosebit de dezvoltarea culturii în Suceava. „A fost un an greu dar a trecut cu bine. Acum a venit vremea când trebuie să îndeplinesc promisiunile făcute în campanie. Aceasta este cea mai ușoară. Am promis că până la sfârșitul anului VOLTAJ și Cătălin Josan vor concerta din nou în Suceava și așa a fost. Ne așteaptă un an cel puțin la fel de greu ca acesta însă sunt sigur că îl vom trece cu bine. Sărbători Fericite și să aveți parte de tot ce este mai bun”, a spus sucevenilor deputatul PD-L Ioan Bălan.

   Spectacol de lumini și piese în primă audiție la Suceava

    Ceea ce a fost la Suceava se poate spune că este unicat în sensul că spectacolul a fost unul pe care cei prezenți nu-l vor mult timp și care a avut toate ingredientele necesare unei manifestări de mar succes: sunet de calitate, lumini, artificii, flăcări, fum, proiecție de videoclipuri și nu în ultimul rând un public extraordinar care a rezonat cu aplomb la hit-urile protagoniștilor. Interesant este faptul că cei de la VOLTAJ, cu vocalistul Călin Goia aflat în mare formă a electrizat pur și simplul atmosfera cu piesele devenite deja celebre precum „Și ce”, Patapetine”, Ban D.Ban”, „3D”, MSD2”, „N-ajunge”, „Iarna”, „Albinutza”, „Știu” sau „20”. Goia nu a uitat să spună publicului că „isprava” aparține prietenului său Nelu Bălan. Cel mai important este faptul că cei de la VOLTAJ au cântat la Suceava o piesă în primă audiție. Este vorba despre melodia DEMATURIZARE, care va fi cu sigurnață hitul anului 2009.


Intră acum și în grupul de