Fotbal : Mititelu mulțumit în proportie de 95% de anul 2008

Anul 2008 este considerat a fi unul bun de către patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu. Acesta speră în plus ca ascensiunea echipei antrenate de Nicolo Napoli să fie și anul viitor asemănătoare celei din acest an. „Anul 2008 a fost, cu siguranță, mai bun decât 2007, din toate punctele de vedere. Pașii pe care ni i-am dorit i-am urmat în proporție de 95 la sută și cu precădere la tot ceea ce înseamnă ascensiunea Universității lucrurile au evoluat foarte bine. Dacă ritmul de creștere va fi și în 2009 ca și diferența dintre 2007 și 2008, ar fi foarte bine”, a spus Mititelu.
Oficialul arăta că interdicția de a efectua transferuri, dictată în 2007, nu a afectat prea mult gruparea alb-albastră. De asemenea, el susține că nu a găsit încă persoana potrivită pe care să o numească președinte la club. În plus, probabil găsirea persoanei potrivite este influențată și de implicarea în problemele clubului, pentru care își arogă toate deciziile bune.
“Poate mulți o să spună să-mi caut un președinte, să pun pe altul să facă el, să stau eu departe, să-mi ia din prerogative, să mă ajute și cu o oarecare experiență, însă până acum nu am găsit persoana potrivită, care să îmi inspire încrederea că poate să facă mai mult decât mine. Încerc să-mi urmez propriul instinct și fără să mă laud, politica ultimelor 18 luni îmi aparține într-un procent foarte mare. Alături de Napoli, de colaboratorii mei, am ajuns să luăm aceste decizii, însă pot spune că am influențat majoritatea deciziilor bune pe care le-am luat la club”, a precizat Adrian Mititelu .