Bărbat arestat preventiv de Judecătoria Fălticeni pentru că a condus băut, a provocat un accident și a fugit de acolo luând și plăcuțele de înmatriculare ale mașinii sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv, marți, de Judecătoria Fălticeni pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Potrivit anchetei în data de 25 octombrie în jurul orei 19.05, bărbatul a condus pe drumurile publice de pe raza comunei Fântâna Mare, un autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 1,80 gr/‰, împrejurare în care a provocat un accident rutier.

El a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care  circula regulamentar, în urma impactului conducătorul acestui autoturism suferind leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare 2-3 zile îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, bărbatul a demontat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului şi a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de poliţiști la domiciliul său.(N.B.)


Intră acum și în grupul de