Flăcări din dormitorul unui bloc din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Cea de-a treia zi de Crăciun a fost una cu ghinion pentru o familie din Vatra Dornei, după ce un incendiu a izbucnit în dormitorul apartamentului. După anunțarea incendiului, pe 27 decembrie, la ora 18:49 Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea acestuia.

Când pompierii au sosit la blocul  de pe str. Bârnărel din Vatra Dornei, din apartamentul lui Petru J. ardeau mocnit mobilier și materiale textile în dormitor, existând pericolul de propagare la întreg apartamentul de 3 camere, baie, holuri și bucătărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 19.40, focul distrugând mobilier (un pat, un dulap și o vitrină), materiale textile, aparatură electronică (un televizor și o combină). Totodată s-au degradat finisajul interior al apartamentului și mobilier. Pagubele au fost estimate la 20.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului sau scânteilor căzute din mijlocul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură) lăsat nesupravegheat.

Pompierii au salvat apartamentul, în valoare de cca 150.000 lei.


Intră acum și în grupul de