Și-a pus capăt zilelor


Intră acum și în grupul de

În dimineața celei de-a treia zi de Crăciun, la orele 10.16, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul un sucevean a fost găsit spânzurat. Astfel pe str. Gheorghe Doja, la locuința lui A. VIOREL, în vârstă de 45 ani localnic, s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că acesta s-a spânzurat într-o anexă de lângă locuința proprietate ca urmare a unor neînțelegeri cu soția, care anterior îl părăsise. Potrivit IPJ Suceava, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, și urmează a se efectua necropsia.

Tot sâmbătă, în jurul orelor 10.00, polițiștii din cadrul Postul de Poliție Ostra, au fost sesizați de G. ESTERA din localitate, despre faptul că soțul ei, G. IOAN, în vârstă de 65 ani, a dispărut de la domiciliul din data de 24.12.2008.

Echipa operativă deplasată la fața locului, împreună cu 10 voluntari au efectuat în zonă scotociri, în urma cărora G. IOAN a fost găsit decedat sub o punte suspendată peste pârâul „Brăteasca”. Nici în acest caz nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale.


Intră acum și în grupul de