Doi bărbați au murit într-un accident rutier la Capu Codrului


Intră acum și în grupul de

Doi pasageri și-au pierdut viața în dimineața Ajunului de Crăciun, într-un grav accident rutier. Potrivit IPJ Suceava, pe 24.12.2008 în jurul orelor 08.30, pe DN 2 E în interiorul localității Capu Codrului comuna Păltinoasa, A. MARIAN, de 23 ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea autoturismul marca „Audi”, datorită neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat pătrunzând pe contrasens și s-a lovit cu partea din spate de autocamionul marca „Mercedes”, condus regulamentar din sens opus de către P. GHEORGHE, de 34 ani, din municipiul Vatra Dornei. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat în șanțul din partea stângă a drumului în direcția sa de deplasare.

Doi pasageri, C. IOAN, de 71 ani și S. VASILE, de 64 ani, ambii din comuna Valea Moldovei au decedat în urma accidentului iar P. ASPAZIA, de 44 ani, din aceeași localitate a fost rănită.

Conducătorii auto purtau centură de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului, la fața locului a ajuns Garda de Intervenție Gura Humorului și Detașamentul de Pompieri Suceava cu un echipaj de Descarcerare și un modul SMURD, intervenind pentru descarcerarea persoanelor implicate în accidentul rutier. Potrivit ISU Suceava, la sosirea gărzii de intervenție s-a constatat că, în urma coliziunii dintre un autocamion marca Mercedes și un autovehicul marca Audi, a rezultat încarcerarea a două persoane.

Astfel, s-a trecut la descarcerarea celor două victime, izolarea zonei și degajarea părții carosabile.

Misiunea s-a încheiat la ora 10.17.


Intră acum și în grupul de