Fotbal : Marian Iancu asigură că nu vinde jucători și își întărește clubul


Intră acum și în grupul de

Patronul clubului din Timișoara a negat că formația sa ar avea probleme financiare și a subliniat că nu va vinde niciun jucător. În plus, se gândește serios să întărească lotul cu noi achiziții. “Nu se pune problema să avem probleme, avem deja un buget pentru anul 2009. Vreau să-i anunț pe toți suporterii echipei că nu vom renunța la niciun jucător din actualul lot. Avem resurse financiare și ne gîndim serios să întărim lotul”, a spus Iancu.

Pe de altă parte, plecarea antrenorului din tur, Dușan Uhrin, a lăsat o impresie puternică în rândul jucătorilor. Demiterea acestuia i-a suprins pe fotbaliști. Atacantul echipei, Ionel Ganea, declara că nici acum nu știe de ce a fost demis cehul de la echipă, deși a avut rezultate foarte bune în acest sezon.
“Demiterea lui Uhrin a șocat pe toată lumea, nu merita acest lucru pentru că a avut rezultate bune, echipa a jucat bine, iar dacă nu erau luate cele 6 puncte atunci Timișoara era pe primul loc”.

Anunțul șoc a venit la o zi după ce Marian Iancu îi propusese prelungirea contractului. Timișoara a încheiat turul pe locul trei, cu 29 de puncte”, a mai spus Iancu.


Intră acum și în grupul de