Fotbal : Balint e considerat antrenorul perfect pentru Timișoara


Intră acum și în grupul de

La doar câteva ore de la instalarea sa ca antrenor al Timișoarei, Gabi Balint a reușit deja să strângă aprecierile întregii lumi a fotbalului românesc.
Președintele LPF, Dumitru Dragomir, susține că alegerea lui Marian Iancu de a-l aduce pe Balint este cea mai bună: „Cei de la Timișoara sunt de felicitat, bravo lor. Au luat un meseriaș, un profesionist. După părerea mea, au un antrenor trăznet.

Balint este un bun antrenor, un om serios. Iancu nu e un sperie-antrenor, a muncit o viață ca să bage banii ăștia la Timișoara și poate să aibă pretenții. Nu știu dacă Balint va face treabă mai bună decât Uhrin, dar Iancu a ales bine. E bine că a luat un antrenor român, pentru că străinii, cum l-am văzut pe cel de la Rapid, știu să facă doar sprinturi pe marginea terenului”, a declarat Dragomir de la Ligă.

Președintele Școlii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, este foarte încrezător în abilitățile lui Balint de a câștiga un trofeu în acest an. “Mă bucură numirea lui Balint la Timișoara, orice integrare a unuia dintre antrenorii care au investit mult ca încredere, pregătire, dar au rămas din diferite motive în afara fenomenului, nu are cum să nu ne bucure. Acești băieți fac parte dintre cei care au tot ce trebuie pentru a face treabă bună. Mă bucur și îi felicit pe cei de la Timișoara pentru această alegere.

Sunt convins că va face treabă bună. Gabi Balint, în cariera lui, a trecut prin câteva ipostaze care i-au dat o anumită experiență. A fost secundul lui Hagi. Are o experiență care în momentul de față este îndestulătoare pentru a intra la un club cu obiective mărețe. Timișoara se bate la titlu, iar Gabi Balint cred că poate îndeplini acest obiectiv. Balint este un tip echilibrat, este un tip care are calități diplomatice, a trăit și în Occident, a fost și comentator de televiziune, deci a fost tot timpul în preajma fenomenului. Timișoara nu s-a orientat rău”.

Viitorul adversar al lui Balint din Campionat, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica,consideră că fostul atacant al Stelei se va adapta foarte bine și va face performanță la echipa de pe Bega. El crede că alegerea lui Iancu este cu atât mai fericită, cu cât antrenorul se pliază perfect, ca stil, pe echipa pe care o va antrena. “Cred că este un antrenor care se pliază bine pe proiectul Timișoarei. Va fi un adversar foarte puternic pentru noi” a spus Stoica.


Intră acum și în grupul de