Fotbal : Adi Ilie crede în Lăcătuș


Intră acum și în grupul de

Fostul manager al roș-albaștrilor se bazează pe reîntoarcerea lui Marius Lăcătuș în Ghencea. „Fiara“ este garanția succesului la gruparea „roș-albastră“. De un astfel de antrenor are nevoie Steaua pentru a cuceri din nou titlul de campioană. „Echipa Stelei este foarte valoroasă și are puterea de a câștiga campionatul“, este de părere Adrian Ilie, care în aceste zile este în vacanță la Poiana Brașov.
Singura condiție ca gruparea din Ghencea să iasă învingătoare după etapa a 34-a este ca Marius Lăcătuș să conducă formația de pe bancă. „Dacă se întoarce Lăcătuș, Steaua va cuceri titlul“, a spus fostul manager al Stelei.

Deși Gigi Becali a anunțat că Lăcătuș va reveni ca tehnician la echipa din Ghencea, până în acest moment nu există o înțelegere scrisă între cele două părți. Ilie a mai spus că, după plecarea din Ghencea, a revenit în branșa impresarilor, odată cu recăpătarea licenței.
„Din vară mă voi apuca iar de impresariat. Sunt în discuții cu mai mulți fotbaliști, dar deocamdată nu e nimic concret. E o muncă mai liniștită, lucrezi doar când vrei“, a mărturisit Adi Ilie.
Acesta chiar a lăsat o portiță deschisă pentru o revenire la Steaua într-o funcție de conducere. „Nu se știe niciodată, poate că într-o zi voi reveni.“

Adrian Ilie știe că Steaua a strâns toate punctele din returul sezonului trecut într-un mod corect. „Dacă Steaua a fost băgată în acest scandal, ar trebui băgată toată lumea. Poate unele din acele stenograme nici nu sunt adevărate. Tot ce știu este că Steaua a jucat returul sezonului trecut doar pe teren“, a menționat Ilie, care în acea perioadă era angajat al Stelei.


Intră acum și în grupul de