Incendiu la sfârșit de an, într-o gospodărie din comuna Mănăstirea Humorului


Intră acum și în grupul de

Sfârșitul de an pare a fi cu ghinion pentru o familie din comuna Mănăstirea Humorului. Luni, la ora 10.38 prin Serviciul 112 s-a anunțat că la gospodăria lui Ioan. G., din comuna Mănăstirea Humorului, str. Ștefan cel Mare. a izbucnit un incendiu. Astfel Garda de Intervenție Gura Humorului împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mănăstirea Humorului au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului.

La sosirea gărzii de intervenție ardeau pereții bucătăriei, construită din lemn, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Focul a fost stins la ora 11.31, dar în incendiu au ars doi pereți din lemn ai bucătăriei, pe o suprafață de circa 20 mp. Pagubele au fost estimate la 2.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza sistemului de încălzit, o sobă metalică, fără acumulare de căldură amplasată necorespunzător față de materialele combustibile. Pompierii au salvat gospodăria, în valoare de cca. 400.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de