O femeie din Udești a dispărut de acasă cu fetița de 4 ani, în prima zi de Crăciun


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni caută o femeie din Udești, dispărută cu fetița sa de 4 ani în prima zi de Crăciun. Potrivit IPJ Suceava, este vorba despre Ciubotaru Elena-Oana, 28 ani, din Udesti, și fiica sa de 4 ani Anamaria- Georgiana. Femeia ar fi plecat de la domiciliu în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, în jurul orei 07:00 cu fiica sa în vârstă de patru ani, spunându-i soțului că se deplasează în comuna Moara, satul Liteni pentru a participa la înmormântarea bunici sale, dar nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente mamei: înălțime 1,60 m, greutate 60 kg., constituție grasă, ochi căprui, păr negru, fața ovală.

La data dispariției era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare maro, pantaloni blue-jeans de culoare neagră, cizme de culoare maron.

Semnalmentele minorei: înălțime 0,90 m., greutate 30 kg., ochi albaștri, păr blond, fața ovală. La data dispariției era îmbrăcată cu o geacă de culoare roșie și cizme de culoare neagră.

Persoanele care pot da relații cu privire cu privire la cele două, sunt rugate să sune la telefon 0230 / 203161 și 0230 / 203165 sau să ia legătura cu orice unitate de poliție.


Intră acum și în grupul de