Fotbal : Un fost „jucător” la Steaua, prins la cerșit în Italia!


Intră acum și în grupul de

Cotidianul Il Tempo scrie că un tânăr român care cerșea pe străzile Romei susține că a fost fotbalist la Steaua, fiind antrenat chiar de Walter Zenga.

Tânărul a fost găsit pe strada Principe Umberto, când cerea bani unor trecători. El i-a atras atenția vicechestorului Sergio Quarantelli pentru faptul că exagera în încercarea de a părea cocoșat și șchiop.

"Întrebat despre starea sa de sănătate, mai întâi tânărul nu a dorit să răspundă, însă când i s-a cerut să meargă la un control la o clinică, românul a spus totul. Tânărul de 28 de ani nu doar că era perfect sănătos, dar are un trecut glorios în țara lui. Tânărul a povestit că a fost o speranță a balonului rotund în echipa Steaua și că a fost antrenat chiar de Walter Zenga. Condus la Comisariat pentru identificare, falsul cerșetor a fost denunțat pentru abuz contra încrederii publice", scrie Il Tempo.

Printre lucrurile ce i-au fost confiscate, polițiștii au găsit un baston, dar și 250 de euro, sumă strânsă în doar două ore în monede de 50 de cenți și un euro.


Intră acum și în grupul de