Fotbal : Un fost „jucător” la Steaua, prins la cerșit în Italia!

Cotidianul Il Tempo scrie că un tânăr român care cerșea pe străzile Romei susține că a fost fotbalist la Steaua, fiind antrenat chiar de Walter Zenga.

Tânărul a fost găsit pe strada Principe Umberto, când cerea bani unor trecători. El i-a atras atenția vicechestorului Sergio Quarantelli pentru faptul că exagera în încercarea de a părea cocoșat și șchiop.

"Întrebat despre starea sa de sănătate, mai întâi tânărul nu a dorit să răspundă, însă când i s-a cerut să meargă la un control la o clinică, românul a spus totul. Tânărul de 28 de ani nu doar că era perfect sănătos, dar are un trecut glorios în țara lui. Tânărul a povestit că a fost o speranță a balonului rotund în echipa Steaua și că a fost antrenat chiar de Walter Zenga. Condus la Comisariat pentru identificare, falsul cerșetor a fost denunțat pentru abuz contra încrederii publice", scrie Il Tempo.

Printre lucrurile ce i-au fost confiscate, polițiștii au găsit un baston, dar și 250 de euro, sumă strânsă în doar două ore în monede de 50 de cenți și un euro.