Acasă Actualitate Persoană intoxicată cu fum, în timp ce încerca să stingă un incendiu...

Persoană intoxicată cu fum, în timp ce încerca să stingă un incendiu la Sadova


Intră acum și în grupul de

Intenționând să stingă incendiul izbucnit în podul casei, o persoană a fost găsită de pompieri intoxicată cu fum. La ora 09:55, în prima zi a Anului Nou a fost anunțat un incendiu la gospodăria lui Dumitru L., din localitatea Sadova, la fața locului plecând imediat o autospecială a Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc pentru a localiza și stinge incendiul.

Când mașina pompierilor câmpulungeni a ajuns la fața locului incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, cu pericol de extindere la întreaga gospodărie. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava a fost găsită o persoană, O. A., în vârstă de 27 de ani, care s-a intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce încerca să stingă incendiul. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite de către o ambulanță.



Flăcările au fost stinse la ora 11.30, dar au ars în incendiu astereala din lemn a acoperișului din tablă pe o suprafață de 30 mp și 10 mp perete din lemn, și s-au degradat pereții interiori și tavanul la patru camere de locuit. Pagunele au fost estimate la 4.5000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza coșului de evacuare a fumului neprotejat termic față de materialele combustibile. Pompierii au salvat atât persoana intoxicată cu fum o persoană cât și gospodăria, în valoare de cca 100.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version